JAVNA ISPRIKA

Kćer HDZ-ovca uputila ispriku za svoj ispad pred kamerama: ‘Gledajući snimku teško mi je samu sebe prepoznati…’

Screenshot RTL

‘Iskrene isprike svima koje sam svojom neprimjerenom komunikacijom povrijedila’, stoji, između ostalog, u isprici koju potpisuje Anna Dujić.

Nakon što su postale neplanirano viralne, galameći pred RTL-ovim kamerama i vrijeđajući vatrogasce, majka i kći Dujić nisu bile raspoložene za davanje izjava za medije.

Danas, ipak, stiže isprika koju je medijima uputila Anna Dujić, kći šefa Hrvatskih šuma, HDZ-ovca Nediljka Dujića, piše Net.hr.

Njezinu ispriku prenosimo u cijelosti:

“Poštovani, u nastavku moja ISPRIKA javnosti: Punoljetna sam osoba i sama odgovaram, i želim odgovarati, za svoje postupke. Želim se javno ispričati svima koje sam uvrijedila neprimjerenim riječima, izgovorenim u stanju šoka koji sam doživjela gledajući bespomoćno mog oca i rođake kako pokušavaju obraniti vlastite kuće od vatrene stihije golim rukama, bez ikakve zaštitne opreme.

Ne bih nikada tako postupila u prisebnom stanju, niti sam mislila da bih ikada tako reagirala u izvanrednoj situaciji. Međutim, teško je ostati priseban kada vatrena stihija prijeti vašem domu i vašim najmilijima.

Danas, gledajući snimku svega što se dogodilo, teško mi je i zamisliti takvu reakciju i sebe samu prepoznati. Ovime nikako ne želim opravdati svoj postupak; iskreno žalim zbog tog što sam učinila i da mogu išta promijeniti, promijenila bih.

Još jednom, iskrene isprike svima koje sam svojom neprimjerenom komunikacijom povrijedila”, stoji u isprici koju potpisuje Anna Dujić.

Podsjetimo, Anna i njezina majka su, vidno uzrujane tijekom vatrene stihije u Tučepima, vikale pred novinarkom RTL-a i policajce nazivale “nakazama”. Vrijeđale su i policajku, a zbog svega se oglasio i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović koji je najavio istragu, dok je policija razmatrala optužni prijedlog.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari