SRAMOTNO!

Kći (16) urlala na očuha: Je** ti pas mater, treba ti sat i pol da kupiš kruh

Ilustracija: Pixell

Malodobna učenica (16) i njezin očuh (40) iz Podravine završili su na sudu jer su se žestoko posvađali oko čuvanja dvoje male djece u kući u Ludbregu lani u kolovozu oko 13 sati.

Pokćerka je bila prvookrivljena u postupku zbog nasilničkog ponašanja u obitelji. Sve je počelo kad je očuh otišao u gradu i rekao da će se brzo vratiti, pa je kasnio, a učenici se žurilo van s društvom. No, kako joj je majka bila na poslu, morala je čuvati male sestre u kući, piše Danica.hr.

“Telefonom je nazvala očuha te ga počela vrijeđati govoreći mu: ‘Mario, je** ti pas mater, da ti je** pas mater, tebi treba sat i pol da kupiš kruha!’ To ga je uznemirilo”, stoji u presudi, prenosi Index.

VIDEO DANA:

Maloljetnici je izrečen sudski ukor uz upozorenje da je “njezino ponašanje društveno neprihvatljivo i štetno te da joj se za slučaj ponovnog počinjenja prekršaja može izreći teža sankcija”. Učenica je je u siječnju lani već bila osuđena za nasilničko ponašanje u obitelji.

Mario je pak kriv jer je nakon toga “otišao na radno mjesto supruge gdje je počeo vikati i galamiti na nju, vrijeđajući ju i govoreći: Je** ti bog mater, pripazi si na dijete! To je kod iste izazvalo osjećaj uznemirenosti”. Mario je kažnjen sa 600 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari