IMA I SIMPTOME POTRESA MOZGA

Video | Kirurg otkrio kakve je ozljede zadobio pretučeni Djed Mraz: ‘Puknuće bubnjića, izgubio je svijest…’

Pacijent je u ranim dvadesetima, prema riječima liječnika i puknuće bubnjića koje je doživio karakterizira se kao teška tjelesna ozljeda

Dežurni kirurg Boris Hrečkovski iz bolnice u Slavonskom Brodu  za Danas.hr je rekao kako je na sam Badnjak, na pregled zbog tjelesnih ozljeda došao jedan od sudionika fizičkog obračuna. Kako dodaje, mladić u bolnicu nije došao odmah nakon obračuna već tek nešto kasnije.

”Ozlijeđeni koji je dobio više udaraca i ležao je na tlu primljen je na obradu. Obavljen je standardni pregled, RTG obrada, potom CT mozga zbog gubitka svijesti i nesjećanja događaja. Tužio se na bol u lijevom uhu, poslan je uho, grlo, nos pregled gdje je ustanovljeno puknuće lijevog bubnjića. Zbrinut je i dobio je terapiju”, kazao je Hrečkovski.

Hrečkovski dodaje kako je pacijent zatim vraćen na hitni prijem gdje ga je ponovno pregledao kirurg.

”Pušten je na kućno liječenje. Nisu nađeni znakovi drugih svježih koštanih trauma ili potreba za kirurškom intervencijom”, rekao je Hrečkovski.

Dodao je i kako je pacijent danas obavio kontrolni pregled, na kojem je ustanovljeno da je imao glavobolje, mučninu i smetnje u pamćenju.

”Pregledan je i uz terapiju analgeticima pušten kući”, rekao je kirurg.

Pacijent je u ranim dvadesetima, prema riječima liječnika i puknuće bubnjića koje je doživio karakterizira se kao teška tjelesna ozljeda.

”Uz to ima simptome potresa mozga, što naravno treba pratiti i dokazati”, napominje Hrečkovski.

Glasnogovornica DORH-a Martina Mihordin izjavila je kako će priopćenje nadležnog državnog odvjetništva biti obavljeno nakon sutrašnjeg ispitivanja, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari