POČELE SU GUŽVE...

Kolone na cestama, dogodila se i prometna nesreća; Evo gdje su najveće gužve i zastoji

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

HAK je izvijestio da su na nekoliko dionica mogući zastoji zbog prometnih kolona ili radova na cesti

Vremenski su uvjeti povoljni za vožnju, a povećana je gustoća prometa na Krčkom mostu u oba smjera, izvijestio je u nedjelju Hrvatski autoklub (HAK). Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti. HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Prometna nesreća na autocesti A7 Orehovica-Šmrika između tunela BURLICA i čvora ŠMRIKA u smjeru Krka, vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. HAK moli korisnike za strpljenje 

Gužve prema graničnim prijelazima

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Javorova Kosa u smjeru Rijeka, zbog prometne nesreće vozi se jednim prometnim trakom, usporeno u koloni. Povećana je gustoća prometa i na autocesti A1 između čvora Bosiljevo i tunela Mala Kapela u oba smjera.

Na Krčkom mostu kolona je u smjeru kopna oko četiri kilometra, a na autocesti A7 Rupa-Rijeka prema graničnom prijelazu Rupa kolona je oko jedan kilometar. U Istri su kolone prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, a kolona je i zastoj pred tunelom Učka u smjeru Rijeke, javlja HAK.

Evo gdje su kolone i zastoji

HAK je izvijestio i o dionicama na kojima su zbog prometnih kolona ili radova povremeno mogući zastoji.

  • na Krčkom mostu kolona je u smjeru kopna oko 4 km;
  • u Istri su kolone prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija;
  • kolona je i zastoj pred tunelom Učka u smjeru Rijeke;
  • na Jadranskoj magistrali (DC8) zastoji su povremeno na prilazima turističkim središtima.

Zabrana prometa za teretna motora vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona bit će na pojedinim cestama u Istri i priobalju danas od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari