NIJE ZADOVOLJAN

Kopitz nije zadovoljan tretmanom policije i liječnika: Žali se na hranu, lisice…

Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL

Nakon što je već dvije noći zaredom prenoćio u policijskim prostorijama na Oranicama, trostruki ubojica djece Harald Kopitz (56) u prijepodnevnim satima će biti doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu, s obzirom na to da je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu, nakon što se jučer pred njima branio šutnjom, zatražilo jednomjesečni pritvor.

Kako doznajemo, Kopitzu, kojeg su stručnjaci okarakterizirali kao egocentrika, protekli dani pod budnim okom liječnika i policije od trenutka uhićenja nisu sjeli, piše Jutarnji

Negodovao je na bolničku hranu kao i na cijeli bolnički tretman, a smetale su mu i policijske lisice jer je smatrao da su mu bile previše stisnute i da za time nema potrebe.

Unatoč tome svemu, noći su mu od subote, kada je počinio svirep zločin nad četverogodišnjim sinom i sedmogodišnjim blizancima u kući u Mlinovima, prolazile mirno. San mu je lako dolazio na oči, kako u bolnici tako i kasnije u policijskim prostorijama.

Međutim, upućeni u problematiku kažu da je to možda njegov obrambeni mehanizam jer postaje itekako svjestan da, u slučaju maksimalne kazne zatvora od 50 godina, odsluženje robije i slobodu dočekati neće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari