Let 3 nastupio u Sisku, Maras se slikao, mladi HDZ-a „začepili uši”?!

Idi na originalni članak

Nakon sjajnog koncerta u sklopu riječkog Student Day Festivala, kultni riječki shock-rockeri Let 3 nastavljaju proljetnu turneju na kojoj predstavljaju i nove pjesme s još neobjavjenog albuma koji se na tržištu očekuje kroz nekoliko mjeseci.

Oglas

Sljedeća postaja na redu – Sisak, i to nakon medijske „prepiske“ i prepirke s mladeži sisačkog HDZ-a koja je otprilike poručila kako „Letu 3 nije mjesto na glavnoj pozornici prigodom proslave Dana Grada Siska, već je njihov izričaj primjereniji alternativnim glazbenim festivalima jer svojim nastupima godinama vrijeđaju osjećaje građana“.

Letovci mladim HDZ-ovcima nisu ostali dužni, već su oštro odgovorili nizom kvalifikacija na račun „kleptomanske stranke“, sa zaključkom, otprilike, „kakva to koka donese takvu mladež“.

Nakon medijske razmjene ugodnih riječi, Let 3 je ipak nastupio na koncertu povodom proslave Dana Grada Siska, a jesu li mladi HDZ-ovci čepićima začepili uši ili su otišli na kolektivni izlet izvan grada, ne znamo.

Znamo međutim da se ministar u Vladi RH Gordan Maras rado fotografirao pred pozornicom s riječkim rockerima, a zatim je fotografije i objavio na svom facebook profilu.

Bilo bi međutim još zanimljivije saznati i je li skakutao ispred pozornice i vrištao nažalost vječne stihove Letovaca „U životu prolazi samo vjeran pas“, odnosno „1, 2,3,4, Izgubljeni!!!“.

Exit mobile version