LOŠE PROGNOZE

Video | Liječnici se bore za život muškarca koji se zapalio: ‘Nije pri svijesti. Prognoze su loše…’

Foto: RTL Screenshot

Muškarac je u teškom stanju te se provode svi oblici intenzivnog liječenja

Muškarac koji se jutros polio benzinom i zapalio na Markovom trgu prevezen u Kliniku za traumatologiju. U teškom je stanju te se provode svi oblici intenzivnog liječenja.

Na konferenciji za medije u 12 sati liječnici iznose više informacija o stanju muškarca.

“Prognoze su loše. Pacijent se bori za život”, kazali su liječnici. Ima četvrti stupanj opeklina. Pacijent 1967. godište.

“Dajemo nadljudski napor da ga održimo na životu. U jedinici je intenzivnog liječenja. Nije prije svijesti. Intubiran je. Sad je najvažnije osigurati vitalne funkcije”, kazali su iz Klinike za traumatologiju.

Oko 9.30 sati Markovom trgu nepoznati muškarac se polio benzinom i zapalio. Muškarac je navodno u rastrojenom stanju došao ispred zgrade Vlade RH na Gornjem Gradu i počeo se polijevati zapaljivom tekućinom. Dok su zaštitari došli do njega već se zapalio. Do dolaska Hitne pomoći bio je živ, ali u teškom stanju. Iz PU zagrebačke su potvrdili da su dobili dojavu o događaju u 9.37 sati. Policija je trakom zatvorila prilaz, ne puštaju nikoga, ostavljen je samo mali prolaz za zaposlenike i stanare, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari