SKANDAL NA REBRU

Video | Liječnik djevojčici (2) u bolničkoj igraonici istrgnuo stolac iz ruke. Pala je i ozlijedila se. Evo što kaže majka

U otpusnom pismu stoji da je djevojčica sama pala,a majka tvrdi da postoje snimke videonadzora, ali i svjedoci. Slučaj će prijaviti policiji. Iz bolnice su samo odgovorili kako će sve provjeriti i odgovoriti u najkraćem mogućem roku

Skandal u najvećoj hrvatskoj bolnici.

U dječjoj igraonici KBC-a Zagreb bila je majka s dvogodišnjom djevojčicom koja je na jedno oko potpuno slijepa. Djevojčica se igrala s plastičnim stolcem, a prema riječima majke iz sobe za odmor Izišao je kirurg koji je djevojčici istrgnuo stolac, pri čemu je ona pala i udarila glavom. Nakon toga je i povraćala.

U otpusnom pismu stoji da je sama pala. Majka tvrdi da postoje snimke videonadzora, ali i svjedoci. Slučaj će prijaviti policiji.

Iz bolnice su samo odgovorili kako će sve provjeriti i odgovoriti u najkraćem mogućem roku. I Hrvatska liječnička komora je zaprimila spomenuti predmet, a pravobraniteljica za djecu će tražiti očitovanje ravnatelja bolnice.

“Ja hoću stati i izaći s tim u javnost da se zaštite druga djeca, drugi roditelji da ne proživljavaju ovu agoniju koju proživljavam ja trenutno i suprug s našim djetetom. Za svu djecu, pogotovo za nju. Mislim i da nije moje dijete i da sam isto vidjela isto bih tako postupila. Ovo je sad prešlo svaku granicu”, kazala je majka ozlijeđene djevojčice za RTL Danas.hr.

Više o ovom slučaju u RTL-U Danasu od 19 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari