FOTOGRAFIJA OBIŠILA HRVATSKU

Liječnik napravio lijepu gestu koja je majku dirnula u srce: ‘Njegova je titula Čovjek!’

Facebook

Čekala je da netko dođe s kolicima po njenu djevojčicu poslije operacije, a onda se dogodilo ovo…

Marija Didović iz Platernice podijelila je na svom Facebooku doživljaj iz KBC Osijek i gestu koji je napravio nešto nevjerojatno. Umjesto da poslije operacije čekaju da netko dođe s kolicima ili pokretnim krevetom da njenu Anu preveze do odjela, liječnik je stvar uzeo u svoje ruke. Doslovno.

Prenosimo njen status u cijelosti:

“Mogla bih napisati koje sve titule ovaj liječnik ima, ali time mogu samo riskirati da neku izostavim. Umjesto toga, biram pisati o njegovoj tituli Čovjek, s velikim Č. Dogode se trenuci kad (i ja) ostanem bez teksta, knedla u grlu, a moraš ostati pribran. Kao što znate, Ana je danas bila na bronhoskopiji, što je nekoliko zgrada dalje od zgrade pedijatrije. Nisam ni sama znala koliki je KBC Osijek zapravo kompleks, ali snalazimo se. I kad je Ana izašla iz operacijske sale, još naravno omamljena i u blagom šoku, čekali smo “prijevoz” koji nas je trebao prebaciti u našu zgradu. Da se razumijemo, ona je bila zbrinuta, na svom krevetu i vjerujem da bi vrlo brzo stigao krevet ili kolica koji bi ju prebacio na pedijatriju. No međutim, doktor Šapina se okrene prema nama i kaže Ani: “Primi se za mene!” Mi smo se obje nasmijala, jer smo mislile da se šali, ali on je sa smiješkom, uzeo Anu i odnio je svojim rukama do našeg odjela. U svoj toj brzini i šoku, drago mi je da sam uspjela zgrabiti mobitel i uslikati ovo, jer ovo je fotka koja treba obići Hrvatsku ❤️ Slobodno dijelite, ovo je za meni fotografija u rangu ‘Ponos Hrvatske”‘ i treba nam što više ovakvih priča! Doktoru Šapini šaljem i ovako javno zahvalnost od cijele naše obitelji, jer ovu gestu neću zaboraviti dok sam živa!”

A nakon što su mediji prenijeli njenu priču, objavila je novi post pa napisala:

“Silno mi je drago što se ova objava proširila kao vatrena stihija, nisam to očekivala, ali jako sam sretna zbog toga! Sretna sam kada vidim da (još) uvijek znamo prepoznavati prave vrijednosti, da se znamo veseliti zbog nekoga koga ni ne poznajemo, da smo željni i žedni pozitive i drago mi je da vam je ova fotografija donijela osmijeh na lice, veselje u srcu, a nekima i suzu u oku. U moru crnih kronika, sivila i svih mogućih strahova kojima nas svakodnevno bombardiraju, tako je lijepo odaslati i zraku svjetlosti i dobrote, a još je ljepše kada se to osjeti i prepozna.”, pišu

RTL Vijesti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views