DOBRO DJELO

Lijepa priča iz susjedstva: Gospođa pozvala policiju, ali bila je samo – usamljena. Pogledajte kako su reagirali mladi policajci!

Foto: Facebook

Gospođi su policajci pripremili tjesteninu s umakom od rajčice, pa opalili jedan selfie nakon što su je malo opustili i oraspoložili

A sada dopustite da vam ispričamo i jednu lijepu priču u moru ovog sveopćeg crnila. Pronašli smo je na stranicama napuljske policije, a odvila se u subotu ujutro. U to je doba jedna gospođa nazvala državni operativni centar i zatražila pomoć, a nakon čega su na teren upućena dva mlada dežurna policajca.

Nesigurni u to što je točno čeka, Salvatore i Luca ubrzo su se pojavili na traženoj adresi u ulici Via Monte di Dio, pa unutar samo nekoliko minuta spoznali da gospođi život nije ugrožen, da je dobroga zdravlja i da je nazvala zato što je – usamljena.

Budući da se bližilo vrijeme ručku, Salvatore i Luca odlučili su gospođi uljepšati dan te su se pretvorili u prijatelje raspoložene za razgovor, ali i – kuhare!

Gospođi su pripremili tjesteninu s umakom od rajčice, pa opalili jedan selfie nakon što su je malo opustili i oraspoložili.

Tu divnu fotografiju objavila je i napuljska policija, uz nju postavila takozvani hashtag #prijateljstvojeozbiljnastvar, a mnoge je Talijane silno raznježila.

“Ova fotografija mi je vratila nadu, a želim vjerovati da će naša djeca ipak imati priliku odrastati u zdravom svijetu i uz milosrdne ljude kao što su ova dva policajca. Dečki, hvala vam na gesti”, napisala je jedna korisnica Instagrama, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari