MATURANTI GLAVNE ZVIJEZDE REVIJE

Video | MA POGLEDAJTE IH SAMO! Humanitarna akcija za 26 maturanata: Nosit će i na poklon dobiti haljine i svečana odjela

‘Moja maturantica Valentina odabrala je predivnu haljinu u crnom satenu i organdiju s bež detaljima koja je vesela i mladenačka’, kazala je dizajnerica Lana Puljić

Maturalna večer jedna je od najuzbudljivijih noći u životu srednjoškolaca. A da im ta posebna večer zauvijek ostane u najljepšem sjećanju i ove se godine pobrinula zaklada Hrvatska za djecu. Četvrtu godinu zaredom mladima bez roditeljske skrbi omogućuje da zablistaju baš kao i svi ostali njihovi vršnjaci.

Poznata imena domaće modne scene za 26- maturanata i maturantica dizajnirala su svoje glamurozne haljine, odnosno elegantna odijela. A uz pomoć vrhunskih šminkera i frizera, večeras će imati svojevrsnu generalnu probu onoga što ih uskoro čeka.

„Puno mi znači sudjelovati u ovom projektu naravno humanitaran je i trudim se sudjelovati što više mogu. Puno mi znači zbog odjela koje ću imati priliku nositi i na svojoj pravoj maturalnoj večeri“, kazao je David Fratrić, maturant.

Maturanti su oduševljeni, a u zagrebačkom hotelu gdje se održava ova revija, je i RTL-ova Maja Oštro Flis.

Modna revija započela je prije nekoliko trenutaka. Odradili su jednu generalnu probu i jako su uzbuđeni i ne samo zato što su poznati dizajneri dizajnirali haljine i odjela za njih i koja će dobiti na poklon, nego zato što su večeras u ulozi manekena.

„Ja sam već četiri godine dio ovog divnog projekta. Moja maturantica Valentina odabrala je predivnu haljinu u crnom satenu i organdiju s bež detaljima koja je vesela i mladenačka“, poručila je Lana Puljić, dizajnerica.

Ovo je humanitarna akcija i posebna je jer se radi o srednjoškolcima bez roditelja.

„Predivno je nekome nešto darovati. Posebna je čast i zadovoljstvo biti dijelom nečije takve prekretnice u životu i svaki put kada sam ovdje me obuzmu takve emocije i to je riječima teško opisati, ali mislim da je ovo zbilja jedan hvale vrijedan projekt i nadam se će biti i iduće godine“, kazala nam je Puljić.

Prokomentirala je i reakciju maturantice na haljinu.

„Ja osobno volim prepustiti odabir haljine maturantima. Ja ne guram neku svoju ideju nego im dam da dođu u ateljee, da sve pogledaju, probaju i onda na kraju zajedno dogovorimo sve detalje. Ona je probala haljinu, svidjela joj se na prvu. Vidjela ju je na Instagramu prije toga i jednostavno smo ju samo malo korigirali prema njoj i mislim da je jako zadovoljna. Spremna je za pravu maturalnu večer. Ovo je samo mala proba i mislim da će im maturalna večer biti zaista posebna“, kazala je dizajnerica Lana Puljić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari