MISTERIJ U SRBIJI

Majka djevojčice Danke (2) opet na ispitivanju. Policija otvara šahtove oko kuće gdje je nestala

Istraga krenula u drugom smjeru, a navode da bi tri važna traga mogla dovesti do nestale djevojčice

Treći je dan potrage za nestalom dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić. U utorak joj se oko 13:45 sati gubi svaki trag i to nakon što je majka navodno na trenutak skrenula pažnju kako bi drugom djetetu dala vode. Djevojčica je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste hlače i maslinastozelenu jaknu, piše Danas.hr.

Djevojčica je nestala u mjestu Bansko polje.

13.09

Još policajaca i vatrogasaca stiže ispred vikendice u blizini mjesta na kojem je posljednji put viđena djevojčica Danka. Vozila teške mehanizacije trenutno se nalaze na terenu, iako je broj pripadnika policije za sad znatno manji. Kako Kurir saznaje, u policiji se došlo do novih saznanja.

Roditelji nestale Danke nalaze se ponovo u prostorijama policijske stanice, međutim još nema informacija da li ima veze sa situacijom na terenu gdje se trenutno pretražuje zemljište. Prema neslužbenim informacijama, provjeravaju se sve mogućnosti vezane za nestanak djevojčice. Pretražuje se dvorište i širi teren. Inače, majka djevojčice trudna je i po zakonu ne može biti poligrafski testirana.

Počela se krčiti šuma i dio prilaza u blizini staje koja se nalazi uz vikendicu.

Povodom potrage za dvogodišnjom Dankom, oglasili su se i Aca Kušljić, predsjednik lovačkog udruženja “Bakar” i upravnik lovišta Zoran Dojković. Oni su objasnili za Kurir da li postoji mogućnost da se djevojčica susrela s nekom divljom životinjom.

U srbijanskim medijima pojavila se i informacija da je djevojčica pronađena živa i zdrava. Srbijanski MUP to je opovrgnuo.

“Apsolutno nije točno da je Danka Ilić pronađena, uputili smo apel svima koji su uključeni u tijek ovog slučaja da neprovjerenim informacijama ne remete istragu”, rekli su iz MUP-a.

12.09

Kako doznaje Telegraf.rs s mjesta događaja, policijske ekipe opkolile su kuću obitelji Ilić u Banjskom polju te je ispred nje stigao bager. Reporterka javlja i da policija otvara šahtove oko kuće porodice Ilić, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari