'IMAJTE ME U MOLITVI'

Marin Miletić dao neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta, ‘presudio’ nedavni događaj u Rijeci

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Marin Miletić danas je objavio da daje neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta

U svojoj objavi na društvenim mrežama naveo je kako ovaj potez povlači kao znak “osobne odgovornosti za potpuni neuspjeh na izborima za mjesne odbore u Rijeci”.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Dragi ljudi. U politiku sam ušao čistog obraza i s velikom odgovornosti prema svojim biračima.

Moji Istrani i Riječani, stanovnici Kvarnera su me izabrali u Hrvatski sabor da se borim za slobodu svakog građanina i za dostojanstvo svakog čovjeka. To sam činio od prvog dana mog zastupništva i to ću činiti do posljednjeg dana. Moji Riječani su mi dali povjerenje i na lokalnim izborima od gotovo 12%, a Most je imao više od 10% potpore Riječana. U gradskom vijeću radimo predano i snažno.

Budući da osobno vjerujem u političku odgovornost, u važnost preuzimanja osobne odgovornosti – ovime upoznajem javnost i moje Riječane da dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta radi potpunog neuspjeha na izborima za mjesne odbore u Rijeci.

Nastavljam ponizno raditi kao Mostovac u Hrvatskom saboru, na Kvarneru, u mojoj predivnoj Rijeci i tamo gdje me stranka želi, graditi ljepšu i pravedniju Hrvatsku.

Ali, ne mogu ja od građana tražiti visoke ljestvice moralnosti, ako se sam tako ne ponašam. Zato dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta.

Imajte me u molitvi.”, napisao je Miletić u objavi na Facebooku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari