ENIGMATIČNA PORUKA

Marin Miletić nakon raskola u Mostu: ‘Uvjeren sam, bit će dobro…’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Brojni mediji još su jučer izvijestili kako je usred sastavljanje liste za EU izbore došlo do sukoba, a onda i raskola u Mostu. Suradnju sa strankom konačno su prekinuli supružnici Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić.

Marija Selak Raspudić na konferenciji za medije objasnila je detalje oko raskola u Mostu. ‘Što se tiče same liste za Europski parlament, meni je bilo ponuđeno da nosim listu. Zbog činjenice da je na istoj listi izrazio želju da bude kolega Miletić, a s obzirom na neke događaje, činjenicu da se Miletić od mene javno ogradio, smatrala sam da nije primjereno da nosim zajedničku listu’, pojasnila je Selak Raspudić. Ostale izjave pogledajte u videu

No, od svih uključenih u ovu dramu u Mostu prvi javio Marin Miletić, i to putem kratke, pomalo enigmatične poruke koju je objavio na društvenim mrežama:

Nikome dobri Bog ne daje niti jednog grama tereta da nosi više nego li može nositi. A oni koji se pouzdaju u Njega, slomiti se ne mogu. Ta ne ovisi naš pad, naše lomljenje o ljudima, jer ili stoji ili pada – stvar je Gospodina, govori Riječ Božja u Bibliji.
Uvjeren sam, bit će dobro.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari