NEUMORAN NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Marin Miletić prozvao generale: ‘Prodavali naftu neprijateljima, sad kupuju vile. Zaradili na krvi branitelja’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Marin Miletić, saborski zastupnik MOST-a iz Rijeke i dalje je vrlo aktivan na društvenim mrežama

U posljednje vrijeme svojim objavama gorljivo poziva građane na subotnji prosvjed protiv HDZ-a na Trgu žrtava fašizma.

“Volio bih da pada kiša, jaka kiša!

Ne zamjerite mi. Joj, joj kako bih volio da pada jaka kiša u subotu na veliki prosvjed ispred HDZ-a koji počinje u 12h. Joj, kako bih volio da pada kiša. I da nas stotinu tisuća stojimo na toj kiši. I da se gledamo”, piše Miletić u jednoj objavi.

“I jedni u drugima prepoznajemo sjaj u očima. Vatru onih naših pređa koji su ginuli za slobodu. Studenata u proljeće 1971. koji su bacali letke s vrha zagrebačkih nebodera očima punih nade da njihova borba tada za našu slobodu će jednog dana imati učinka.

Čvrsto sam uvjeren u dvije stvari: naši hrabri proljećari su znali da njihova velika akcija neće srušiti režim. Ali su isto tako znali da svaka žrtva kojom se natopi zemlja mora jednog dana – kada dođe njezino vrijeme – roditi prekrasnom mladicom slobode”, piše.

“Prodavali su naftu neprijateljima, danas kupuju vile po Opatiji”

Miletić se svako malo dotakne i i branitelja. Prozvao je one “koji su prodavali naftu neprijateljima, a sad kupuju vile u Opatiji”. Prozvao je i one koji šute dok im cvjeta biznis s tunama.

Prije nekoliko dana Index je objavio Riportal prenio da je Ivan Čermak kupio vilu u Opatiji za nešto manje od sto milijuna kuna. A Ante Gotovina se nakon dolaska iz Haaga počeo baviti uzgojem tune.

“Čvrsto sam uvjeren da su branitelji sanjali ljepšu Hrvatsku. Hrvatsku za svakog njezinog građanina. Dobili su domoljubne grabežljivce, fejkere, ljubitelje kokaina i opskurnih odnosa, kojima je Hrvatska samo kurva na jeziku dok se kao glavoč pogubljeni narod lovi na ješku prodanih ideala. Prodavali su naftu neprijateljima, kupovali i zarađivali na krvi branitelja. I danas kupuju skupocjene vile po Opatiji. Ili šute dok im cvjeta biznis s tunama, a toliki su očekivali da će uputiti krik pravednosti”, napisao je na društvenim mrežama zastupnik MOST-a.

“Ili pak oni koji za milijune koje godišnje dobivaju – šute zaliveni – dok ih evanđelje poziva na vapaje u nebo radi gladnog i prevarenog naroda i mafijaških krađa koje neki sa grimiznih stolica samo promatraju.

Neka, i njih ćemo osloboditi okova novca kada preuzmemo odgovornost za vođenje države. Pa će sila Duha Svetog svakom pravednom providjeti materijalno blago, da obiluje”, piše Miletić.

Evo što je napisao vezano uz Crkvu

“A svakom trulom će omogućiti osjetiti ono pravo svećeničko ruho, kako ga je Učitelj zamislio. U siromaštvu.

Jel vidite što se događa pred ovaj prosvjed? Kvazi desni portali – koji ustvari ne postoje – napadaju sve nas koji pozivamo na prosvjed da smo jugonostalgičari, ljevičari, valjda žgadija neka koja mrzi Hrvatsku. Isuse mali pelenašu, kojih li zlikovaca da tako lažu. Jerbo je valjda Hrvatska samo njihova radi one značkice koju nose na sakou dok trpaju milijarde od gladnih usta naših građana”, piše Miletić.

“Ja sam stalno na cesti, stalno sam s ljudima. Vladajući su potpuno odcijepljeni od naroda. Oni uopće ne kuže kako mali čovjek živi. I zato nisu zaslužili više da nas vode. Vlast koja zaboravi na svoj narod, vlast koja uđe u zlo korupcije – nije ni za što drugo nego za pad.

S druge strane, ljevičarski portali (iako to nije nikakva ljevica, ja sam veći ljevičar od svih njih skupa zajedno) pljuckaju žestoko. Prozivaju sve nas desničarima, radikalima, antivakserima, trude se iz petnih žila narodu ogaditi prosvjed”, piše dalje Miletić

“Ali, zaboravili su jako važnu stvar. Vi nemate više narod. Vama narod više ništa ne vjeruje. To dobro znamo mi koji obilazimo svako selo, svaki kamen, svaku šumu i livadu i susrećemo se s ljudima. Razgovaramo s njima. I ljudi kada nas vide osjete – istinu.

Zato možete i po meni pljuvati, možete izmišljati, možete raditi što god želite. Ja samo radim i molim. I slušam svoj narod na ulicama. Sjedim s ljudima u njihovim kućama. Jedem njihovu hranu. Pijem njihovo vino”, piše.

Miletić: Počeo pad vlade

“Vladajući i njihove globalističke struje ne kuže: vaš pad je započeo. Vi izbore više dobiti nećete.

Zato je subota prevažan dan, mili moji. Studenti kojima je ukradena budućnost, radnici koji su prevareni toliko puta. Pozaspali intelektualci. Svi oni kojima je dosta mafije, svi oni kojima je dosta da se narod poziva na stezanje remena dok oni kradu milijarde na plinu i kako čujem i na struji. O, baš bih volio da u subotu pada jaka kiša”, dodaje.

“Da podignem ruke u nebo i zavapim Stvoritelju Svemira: dobri Oče, hvala ti na ovim ljudima, koji su danas tu i koji žele pravedniju i pošteniju ovu zemlju. Neka kiša tvoja ispere ulice koje je uzela tama, a mi ćemo na izvanrednim izborima izabrati poštenu vlast koja će više voljeti brinuti za svoj narod, nego li pljačkati svoj narod. Neka pada kiša! Neka se dogodi narod”, priželjkuje na kraju Miletić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari