UHVATILE GA KAMERE

Video | Mario Banožić snimljen kako u ležernom izdanju šeće Zagrebom

Općinsko državno odvjetništvo podignulo optužnicu protiv bivšeg ministra Marija Banožića. RTL-ova ekipa snimila je bivšeg ministra kako šeće Zagrebom u ležernom izdanju. Ostaje nepoznato kuda se bivši ministar uputio.

Podsjetimo, prema optužnici tereti ga se da je 11. studenog prošle godine u jutarnjim satima kod Vinkovaca vozio neprilagođenom brzinom te da je u pretjecanju kolone vozila prešao na suprotnu stranu, iako je bila smanjena vidljivost zbog magle. Kako stoji u optužnici, Banožića se tereti da je prednjim dijelom svog vozila udario u teretno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera. U nesreći je poginuo Goran Šarić.

Nakon što je Banožić dao intervju RTL-ovom Andriji Jarku prvi put nakon nesreće u kojem je ustvrdio da nije konzumirao alkohol iako mu je izmjereno 0,20 promila te otkrio osjeća li se krivim, je li poznavao poginulog Šarića i kako će se braniti, obitelj je objavila priopćenje u kojem se osvrću na intervju koji je Banožić dao.

Između ostalog naglasili su da nikom od obitelji nije izrazio sućut te dodaju da se pribojavaju svih potencijalnih naknadnih vještačenja.

“Podredno želimo naglasiti da smo zahvalni na empatiji hrvatske javnosti, svim ponuđenim oblicima pomoći od strane pojedinaca, kao i informacijama koje smo dobili. Jedna od tih za sada nepotvrđenih informacija je da je okrivljenik u vrlo dobrim prijateljskim odnosima s osobom koja je usko rodbinski povezana s jednim od prometnih vještaka sa Zavoda za prometno-tehnička vještačenja, Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta prometnih znanosti, slijedom čega se po našem osobnom sudu pribojavamo svih možebitnih naknadnih vještačenja po toj Ustanovi”, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari