IZGUBILI SE ZBOG MAGLE?

MIGRANTI ZALUTALI POD VELEBIT Provalili u kuću pa napisali: ‘Oprosti prijatelju, toliko sam gladan…’

Foto: Ilustracija (Facebook/T.R.)

Nadzorna kamera na osamljenoj kući u Čitluku snimila je jednog jadnika koji je vjerojatno bolestan ili toliko iscrpljen da se jedva drži na nogama

Od jutros neprekidno stižu dojave o brojnim skupinama ilegalnih migranata koji su najvjerojatnije zbog vrlo guste magle zalutali i osvanuli pod Velebitom.

Alarmirana je i policija koja se nalazi na potezu od sela Bilaj i Čitluka. Zamijećeno je nekoliko skupina migranata koji dezorijentirano hodaju na tome terenu, piše Novi list.

Nadzorna kamera na osamljenoj kući u Čitluku snimila je jednog jadnika koji je vjerojatno bolestan ili toliko iscrpljen da se jedva drži na nogama. Tek nekoliko stotina metara niže provaljena jedna kuća.

Na razbijenim staklima pronađeni su tragovi krvi, a na ulaznim vratima je izgrebana poruka: “Oprosti prijatelju, ali ja sam toliko gladan pa sam morao provaliti. Potječem iz grada Khana”.

Jutrošnja gusta magla i temperature zraka od 1,4 stupnja C natjerali su ove očajnike da nastave put, pri čemu su mnogi zalutali u bespuća Velebita. Policija još uvijek nadzire teren jer je nepoznato koliko se migranata našlo na ovome dijelu Like.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari