PREDSJEDNIK U ZLATARU

Milanović: ‘Hrvatska je dno Europske unije. Svaki dan se molimo za Bugarsku’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

‘Bugarska je jedina gora i svaki dan se molimo da to ostane da možemo reći da smo predzadnji. S tim se ne možemo zadovoljiti, moramo biti u sredini, kao Slovenija. Zato, treba nam decentralizacija’, poručio je Milanović

Predsjednik Zoran Milanović u subotu je bio na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zlatara.

“Vremena se mijenjaju. Ovo je nekad izazivalo smijeh kod ljudi, ali vrijeme je drugačije. Svijet se mijenja, Europa se mijenja. Ono što se ne mijenja jest da ljudi žele živjeti dobro i kvalitetno”, rekao je Milanović.

Nahvalio je bivšeg gradonačelnika Stanka Majdaka. “Od blata se ne može napraviti štrudla, ali od štrudle se može blato. Zato je Zlatar bio na dnu, ali 2013. je s Majdakom krenuo oporavak”, kazao je predsjednik.

Govorio je i o općenitom upravljanju. “Hrvatska u tome nije prosječna, dno je Europske unije. Bugarska je jedina gora i svaki dan se molimo da to ostane da možemo reći da smo predzadnji. S tim se ne možemo zadovoljiti, moramo biti u sredini, kao Slovenija. Zato, treba nam decentralizacija”, poručio je Milanović, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari