MILIJUNTO NOĆENJE JADRANKA GRUPE Werner i Rosemarie posebni ovoljetni gosti Lošinja

Jadranka Grupa, peta po redu turistička kompanija u Hrvatskoj, ostvarila je milijunto noćenje u ovoj turističkoj sezoni, a koje je dočekano ranije nego sezonu prije. Milijunto noćenje ostvario je bračni par iz njemačkog Hanovera, Peschke Werner i Rosemarie. Dugogodišnji gosti koji svoj godišnji odmor već tradicionalno provode u hotelu Bellevue od davne 1986. godine, a koji su za svoju odanost i privrženost Bellevueu nagrađeni prigodnim poklonom.

bellevue-2

„Iako turistička sezona još uvijek traje, ne može se govoriti o konačnim brojevima no trenutni pokazatelji su više nego odlični što potvrđuju i podaci Ministarstva turizma prema kojima je Lošinj ostvario rast i zauzeo visoko šesto mjesto među top 10 hrvatskih destinacija. Iako su u najvećem dijelu naši gosti iz Austrije, Italije, Njemačke i s područja Skandinavije, iznimno smo zadovoljni što je upravo hotel Bellevue pun hrvatskih gostiju. Milijunto noćenje ostvareno ranije nego godina prije je znak da Jadranka Grupa ide u dobrom smjeru, a zahvaljujući novootvorenim luksuznim vilama Hortnesiji te boutiqe hotelu Alhambra i vili Augusti, vjerujemo kako će iduća sezona biti još bolja.“ izjavio je Goran Filipović, član Uprave Jadranka.

Ove godine Jadranka je završila prvu fazu investicijskog ciklusa u uvali Čikat čime je završena rekonstrukcija starih austrougarskih građevina – vile Hortensije te boutiqe hotela Alhambra koji je član prestižne svjetske grupacije Small Hotels of the World i pripadajuće vile Augusta. Time je uvala Čikat koja je ujedno jedan od najljepših uvala na otoku postala prva uvala s uslugom i ponudom na razini pet zvjezdica. U sklopu investicijskog ciklusa i repozicioniranja na tržištu uz obnovu hotela, Jadranka grupa unaprijedila je i ponudu kampa Čikat otvorenjem prvog aquaparka na otoku općenito te podizanjem kategorizacije na visoke 4 zvjezdice, a koji je otvoren tijekom cijele godine.

Podsjetimo, Jadranka Grupa uspješno posluje u ugostiteljsko-turističkoj i trgovačkoj djelatnosti na otoku Lošinju više od 65 godina. Uz to što je peta po redu turistička kompanija po veličini u Hrvatskoj Jadranka je ujedno i najveći poslodavac na Lošinju i Cresu. Tvrtka zapošljava oko 600 stalno zaposlenih djelatnika, dok u sezoni ukupan broj zaposlenih iznosi oko 1.200 raspoređenih u poduzeća-kćeri: Jadranka kampove d.o.o., Jadranka hotele d.o.o., Jadranka trgovinu d.o.o. i Marine Medical Center (za zdravstveni turizam). Upravo poznati brend Lošinj Hotels & Villas (LHV) je hotelski brand Jadranka hotela, pod kojim djeluje 6 hotela, vila i apartmana u kojima se može primiti više od 3.500 gostiju, kao i 6 restorana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari