PRIČA SE NASTAVLJA...

Milova postala Milojko, Butković provalio: ‘Bolje da Milova nema oznake na ušima nego da Milanović…’

RTL Screenshot

‘Milanović je prvi rekao da će mu uzeti krčmu, kamione, gebis i kravu. Pa smo slijedom toga skrivali spol i maknuli oznaku iz straha da je Milanović i njegov rođak ne pronađu i ne uzmu’, rekao je Butković

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković za 24 sata komentirao je činjenicu da je govedo koje je koristio u mnogobrojnim sukobima s predsjednikom Zoranom Milanovićem dobilo novo ime. Krava Milova tako je postala bik Milojko.

“Milanović je prvi rekao da će mu uzeti krčmu, kamione, gebis i kravu. Pa smo slijedom toga skrivali spol i maknuli oznaku iz straha da je Milanović i njegov rođak ne pronađu i ne uzmu”, rekao je Butković.

“Bolje da Milova nema oznake na ušima nego da Milanović ima mandat za sastavljanje Vlade”, dodao je Butković.

Podsjetimo, Državni inspektorat RTL-u je potvrdio da će inspekcija provesti nadzor farme na kojoj se nalazi Milova. Životinja nije bila označena žutim ušnim markicama kojima treba biti registrirano svako govedo.

Veterinar i inspektor u međuvremeu su stigli pregledati uvjete u kojima životinje žive te su junca označili potrebnim markicama, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari