KAKAV GENIJALAC

Mjesecima plaćala visoke račune za struju i ništa joj nije bilo jasno. A onda je primijetila nešto čudno na brojilu…

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Nakon što su mu početkom godine isključili struju zbog neplaćanja računa, vlasnik stana dosjetio se kako će riješiti problem

Nakon što su mu početkom godine isključili struju zbog neplaćanja računa, vlasnik stana dosjetio se kako će riješiti problem. Od početka veljače pa sve do prekjučer, dakle 5. srpnja, električnu energiju krao je od 32-godišnje susjede tako što se neovlašteno spojio na njezino električno brojilo, prenosi Net.hr.

Policija je u utorak uspjela ući u trag kradljivcu struje, 46-godišnjaku iz Pakraca, i to nakon prijave njegove 32-godišnje susjede koja je primijetila da se nešto čudno događa, javlja Danica.hr.

Oštetio susjedu za 1500 kuna

Nesretna susjeda je, ništa ne sluteći, punih pet mjeseci plaćala svoju i susjedovu potrošnju. Kradljivca čeka kaznena prijava.

VIDEO DANA:

Prema neslužbenim informacijama, ukupna šteta koju je počinio tim kaznenim djelom iznosi oko 1500 kuna. Veći dio je krađa struje, a nešto otpada i na preinake brojila.

“Muškarac kojemu je isključena električna energija zbog nepodmirenih dugovanja neovlašteno se spojio na električno brojilo stana u vlasništvu 32-godišnjakinje i protupravno koristio električnu energiju. Protiv 46-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, izvijestili su u srijedu kratko iz Policijske uprave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari