MOGUĆI ZASTOJI NA RIJEČKOJ ZAOBILAZNICI: Između čvorova Orehovica i Diračje zatvoren pretjecajni trak u smjeru Zagreba

Zbog radova na riječkoj obilaznici (A7) između čvorova Orehovica i Diračje zatvoren je pretjecajni trak u smjeru Zagreba. U vrijeme pojačanog prometa (tijekom jutra te od 15 do 18 sati) moguća je vožnja u koloni i zastoji.

Danas ujutro, izvjeđtava Hrvatski autoklub (HAK), zbog jake bure samo za osobna vozila otvorene su: autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostala vozila je državnom cestom kroz Gorski kotar), autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica (obilazak za ostala vozila je državnom cestom Gračac-Zaton Obrovački-Maslenica).

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika te na Jadranskoj magistrali između Bakra i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Senja do Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog prometne nezgode na 71. kilometru autoceste A3 Bregana-Lipovac, između Ivanićgrada i Križa, vozi se jednim trakom u smjeru Lipovca.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Dalmaciji i Lici. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u unutrašnjosti i na autocestama: A1 između čvora Lučko i tunela Mala Kapela, A3 između čvorova Ivanja Reka i Slavonski Brod, A4 između čvorova Goričan i Breznički Hum, A6 između čvorova Bosiljevo i Kikovica. Vozače iz HAK-a upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na autocesti A1 kroz tunele: Plasina, Sveti Rok i Dubrave, vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi.

Granični prijelaz Harmica sa Slovenijom otvoren je za vozila do 7,5 t.ona.

Izmjena reda plovidbe za dan 8. studenoga na trajektnoj liniji 434, te na brzobrodskim linijama 9403 i 9404.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari