MOGUĆI ZASTOJI U PROMETU Radovi na obilaznici, bura na autocesti

Zbog radova na preticajnom traku riječke obilaznice od Diračja do Orehovice u smjeru Zagreba u vršnim satima kada je promet najgušći moguće je usporeno prometovanje, upozorava HAK vozače koji koriste tu prometnicu.

Također, zbog bure samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice. Obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3.

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika zabrana je prometa za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp prikolicama (I. skupina).

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici i dijelu Slavonije, a ima je i na autocestama: A1 između Zagreba i Karlovca te čvora Bosiljevo i tunela Sveti Rok, na A3 Bregana-Lipovac između Ivanje Reke i Nove Gradiške te na A4 Zagreb-Goričan između Goričana i Brezničkog Huma.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

U prekidu je katamaranska linija Novalja-Rab-Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari