OPISALA SVE DO U DETALJE

Video | Mučna ispovijest radnice koja je optužila HDZ-ovca za seksualno zlostavljao: ‘Upitala sam ga što želi, a on je počeo skidati hlače’

RTL je otišao u Općinu Popovac kako bi čuli što na ove optužbe kaže prijavljeni HDZ-ov načelnik Zoran Kontak

U Općini Popovac, jedna radnica je radila na javnim radovima. No, radost zbog posla zamijenio je šok kada ju je, kako kaže, načelnik pozvao u svoju prostoriju i zaključao vrata.

“Nisam mogla vjerovati što se događa, zašto je zaključao vrata?”, rekla je radnica Općine Popovac. “Upitala sam ga što želi da radim, a on je počeo skidati hlače. Pozivao me prema sebi, govorio ‘Dođi ovamo’.”

Radnica je pokušala pobjeći prema vratima. “Uhvatio me za ruku i povukao”

Na sreću, uspjela se otrgnuti i pobjeći iz prostorije. Odmah je ispričala sve što se dogodilo kolegi iz općinske službe i zamolila ga da je odveze kući.

Potpuno izvan sebe

“Moja supruga je bila potpuno izvan sebe, nije znala kako mi prići”, rekao je njezin suprug.

Zajedno su otišli na policiju i prijavili incident. Nakon davanja izjave, navode da ih je načelnik dočekao i pitao što rade.

“Rekao nam je da ima ženu i djecu te da mu ne možemo uništiti život. Tvrdio je da je to sve bila šala i da su mu hlače same pale”, ispričao je suprug.

“Ali očito je da su mu hlače bile na remen, kako bi inače mogle same pasti”, dodao je.

‘Nije istina’

RTL je otišao u Općinu Popovac kako bi čuli što na ove optužbe kaže prijavljeni HDZ-ov načelnik Zoran Kontak. Razgovarali smo i s načelnikom Općine Popovac koji tvrdi da ova priča nije istinita, no kaže da zbog policijskog postupka izjave medijima ne smije davati. Zbog zaštite osobnih podataka i policija kaže da ne može govoriti o postupanju u ovom slučaju.
Radnica i njen suprug kažu da nakon svega – ne mogu šutjeti.

Radnica i njen suprug kažu da ne mogu šutjeti nakon svega što su proživjeli.

“Osjećam se jako loše”, izjavila je radnica Općine Popovac, dok je njen suprug rekao: “To se dogodilo mojoj supruzi danas, ali moglo se dogoditi bilo kome. Ne želimo da se to zlo ponovi nikome.”

Očekuju da će policija dovršiti svoj posao i da će Državno odvjetništvo poduzeti odgovarajuće mjere. Ističu da su spremni sami se izboriti za istinu na sudu, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari