'BILA MI JE MUKA...

Muškarac kojeg je silovala žena progovorio o neugodnom iskustvu: ‘Nisam mogao shvatiti što mi se dogodilo’

Foto: Pexels

Jedan muškarac hrabro je podijelio bolno iskustvo silovanja koje je doživio tijekom putovanja

Jedan muškarac ispričao je kako je imao neugodno iskustvo s nepoznatom ženom. Razmišljajući kasnije, shvatio je kako je ustvari bio silovan i kako se, mimo vlastite volje, upustio u iskustvo koje mu nije trebalo.

Njegova ispovijest

To se dogodilo 1980. godine kada sam imao trideset godina. Bio sam na aerodromu, čekajući let kući. Pošto nigdje nije bilo slobodnih mjesta, jedini izbor bio je prenoćiti u luksuznom hotelu. Prijavio sam se, ostavio prtljagu u sobi, te otišao u bar na piće prije spavanja.

Ne sjećam se nikoga osim dviju žena koje su stajale u kutu. Nosile su ležernu odjeću i bile su vitke. Jedna je bila značajno mlađa od druge – jedna u kasnim dvadesetima, a druga u ranim četrdesetima. Ne znam tko je prvi napravio korak, ali uskoro sam razgovarao i pio s njima.

Sjećam se da je mlađa žena pričala kako je nedavno prekinula s dečkom i da se zbog toga osjeća baš loše. Kada se bar zatvorio, uzeli smo još po jedno piće i krenuli u lobi.

Vjerojatno sam flertovao jer je u jednom trenutku mlađa žena rekla da želi ići sa mnom u sobu. Starija ju je pogledala i upitala: “Stvarno želiš ovo?” A ona je klimnula glavom.

U mojoj sobi, prvo što je učinila bilo je podizanje moje uniforme i početak ismijavanja: “Spavaš li u ovome?” Pitala me s podrugljivim smiješkom. U trenutku se atmosfera promijenila, i jednostavno sam želio da je se riješim što prije. Nije mi odgovaralo njezino prisutstvo.

Ali ona nije željela otići. Skinula se i stala na vrata. Inzistirala je da imamo seks. Uhvatio sam sebe kako je uvjeravam da to nije najbolje rješenje, bio sam zgrožen. Jednostavno, kemija je nestala, i nisam želio spavati s njom, ali ona je bila toliko napadna da je situacija postajala sve gora i gora.

Odlučio sam brzo obaviti to. Skinuo sam se, a seks je bio brz i precizan. Kada je sve završilo, ona je nastavila s provokacijama. Pošto nije željela izaći iz moje sobe, obukao sam se i izašao u hodnik dok je ona vikala za mnom. Nakon sat vremena lutanja, vratio sam se, a nje nije bilo u sobi.

Dok sam se vraćao kući, osjećao sam se prljavo i iskorišteno. Bilo mi je muka čitavim putem natrag. Nisam mogao shvatiti što mi se dogodilo.

Nedavno, dok sam slušao predavanje o silovanju i nasilju, jednostavno mi je “kliknulo”. Ono što mi se dogodilo bilo je silovanje. I danas, sjećanje na taj događaj izaziva mučninu, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari