“NADAM SE DA NE SPAVATE MIRNO…”: Mostova zastupnica Ines Strenja Linić putem Facebooka krenula u obračun s novinarkom

Povod optužbama bio je napis obnavljen na portalu Dubrovački dnevnik pod nazivom ‘Mostovci moraliziraju o presudama, a Strenja Linić osuđena zbog smrti djeteta u prometnoj’

“Nadam se da mirno ne spavate. I da vam ipak nisu platili dovoljno da zaboravite zašto ovako prljavo zarađujete svoj kruh”, poruka je koju je Mostova saborska zastupnica Ines Strenja Linić napisala novinarki Dubrovačkog dnevnika Ivoni Butjer.

Kako joj to nije bilo dovoljno, Mostova zastupnica uputila je još jednu poruku koja glasi: “Biti novinar nekad je bilo časno zanimanje, a danas živite kako biste blatili nepoznate časne ljude koji su svoj cijeli život radili za dobrobit mnogih. Sramite se kad ovako zarađujete za svoje krpice”.

I u drugoj poruci Strenja Linić je uspjela oklevetati, uvrijediti i neutemeljeno optužiti novinarku za korupciju.

ines-prijetnja

Povod gnjusnim optužbama bio je napis obnavljen na portalu Dubrovački dnevnik pod nazivom ‘Mostovci moraliziraju o presudama, a Strenja Linić osuđena zbog smrti djeteta u prometnoj’.

Informaciju o tome da je pravomoćno osuđena zbog prometne nesreće u kojoj je smrtno stradalo dijete za Dubrovački dnevnik potvrdila je sama zastupnica te je iznesena cijela njena priča, zajedno s navođenjem njenih doprinosa i zasluga u Domovinskom ratu, premda oni nisu ni bili tema napisa.

Jedino na što je Dubrovački dnevnik upozorio jest kako bi se Mostove riječi o ‘nultoj stopi tolerancije prema osobama s pravomoćnim presudama za teška kaznena djela’ trebale uzeti s oprezom obzirom kako je i Strenja Linić osoba koja je pravomoćno osuđena zbog ubojstva.

Cijeli članak, ali i reakciju novinarke Ivone Butjer pročitajte OVDJE!
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari