ZA IVANA

NAJLJEPŠA VIJEST! Bruno Lerotić u samo dva dana prikupio sav potreban iznos za liječenje nepokretnog Riječanina Ivana Ferderbera!

U samo dva dana, zahvaljujući ogromnom srcu i nesebičnosti građana te naporima poznatog humanitarca Brune Lerotića iz Zagreba, prikupljen je cijeli iznos potreban za Ivanovo liječenje! Prikupljeno je čak 289.000 eura, što znači da će Ivan uskoro otputovati na prijeko potrebno liječenje u Švicarsku.

Poruke podrške i dalje pristižu, a Ivanova obitelj ne može sakriti svoje oduševljenje i zahvalnost. U emotivnoj izjavi, zahvalili su se Bruni Lerotiću i svim ljudima dobre volje koji su omogućili ovo čudo:

“Hvala ti, Bruno, hvala do neba… hvala ti za svaku osobu na koju si djelovao i omogućio nam ovo putovanje. Hvala ti, veliki čovječe ❤️. A sad vama, dobri ljudi… zahvaljujem vam se u ime cijele svoje obitelji, posebno Ivana, na zajedništvu i borbi… Još nismo svjesni koliko je ovo bilo moćno i Božje. O ovakvoj mogućnosti nismo ni sanjali, a vi ste nam je omogućili ❤️❤️❤️. Niste ostavljeni, niste sami… Najbliži sam ti, kada ti je najteže… reče mi Isus ovim djelom kroz vas 🙏.”

Podsjetimo, Ivan Ferderber je mladi glazbenik iz Rijeke čiji je život iznenada promijenjen nesretnim slučajem. Zbog nedostatka ulične rasvjete i jednog ležećeg policajca, Ivan je pao s bicikla i postao nepokretan. Prije nesreće, Ivan je bio poznat po svom predivnom glasu i veselju koje je unosio u živote prolaznika, putovao je svijetom, igrao vaterpolo i pjevao na ulicama Rijeke. Sada više ne može hodati niti govoriti, a život mu je postao neprepoznatljiv.

Ivan sada živi s ocem u malom stanu, a svakodnevnu pomoć pruža mu i sestra. Unatoč teškim okolnostima, obitelj nije gubila nadu. I upravo ta nada ih je dovela do ovog nevjerojatnog trenutka kada se cijela Hrvatska ujedinila da pomogne Ivanu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari