HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Nakon tri dana kampiranja ispred bolnice, maleni Šimun konačno ponovno s tatom!

Facebook/Roberto Mateš

Otac sedmogodišnjeg sina prestao je kampirati ispred bolnice

Roberto Mateš tri dana je doslovce kampirao ispred Opće županijske bolnice i bolnice hrvatskih veterana u Pakracu u kojoj se njegov sedmogodišnji sin liječio od upale pluća.

Mateš je postavio improvizirani šator u kojem je provodio dan i noć, a zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta šator mu je i prokišnjavao. Sa sinom je razgovarao preko walkie-talkieja. No danas mu je sin, sedmogodišnji Šimun, pušten iz bolnice.

Stoga je Mateš, inače dragovoljac Domovinskog rata, prestao kampirati ispred bolnice no u komentarima na svom Facebook profilu je napisao kako će, ako negdje nikne šator, ići kampirati s drugim roditeljima.

Podsjetimo, Šimun je u ponedjeljak hospitaliziran u bolnici zbog visoke temperature, a zbog postroženih epidemioloških mjera roditelj u bolnici uz svoje dijete smije biti samo 15 minuta na dan, što je nagnalo Roberta da postavi šator.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari