AFERA NAKAZE

Nediljko Dujić sastao se sa šefom policije isti dan kad su odbacili prijavu u slučaju ‘nakaze’: “Dobio sam dva pisma…”

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Demantira da se pritom sastao s načelnikom šibensko-kninske policije

Čelnik Hrvatskih šuma Nediljko Dujić u ponedjeljak je, 14. listopada, bio u službenim prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske, ali nije se sastao s načelnikom policije Sandrom Santinijem kako je to objavljeno u pojedinim medijima.

Podsjetimo, njegov odlazak u policiju poklopio se s time što je istog dana objavljeno kako je odbačena kaznena prijava policajke protiv Anne Dujić, kćeri Nediljka Dujića, zbog slučaja “nakaze”.

Kako doznaje RTL, Nediljko Dujić bio je u policiji kako bi prijavio prijetnje smrću i to je potvrdio. “Ja i supruga bili smo u ponedjeljak u prostorijama šibenske policije jer smo podnijeli kaznenu prijavu zbog prijetnje likvidacijom mene i moje obitelji. Prijetnje smo dobili u petak u poštanski sandučić. Vidjeli smo to tek u nedjelju jer smo bili na putu. Bila su to dva pisma s prijetnjom smrću”, rekao je Dujić.

Iako se u medijima objavilo da se u policiji sastao s načelnikom policije Sandrom Santinijem, Dujić to demantira. “Nisam bio s njim, nego sam ga nazvao jer imam njegov broj i tražio informaciju kako se podnosi kaznena prijava jer nikad ranije nisam to radio”, rekao nam je Dujić.

Ponavlja, nije se sastao s načelnikom Santinijem te dodaje da je sa svojom suprugom bio kod inspektora koji zaprima kaznene prijave, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari