NEDOVOLJAN IZ VLADANJA! Dijelili zastupnicima svjedodžbe, a HDZ-ovac im poručio: ‘Obrišite onu stvar s tim’

Nakon što je ministrica Bernardica Juretić poručila novinarima ‘da crknu’, danas je zastupnik Stevo Culej Stiv kazao aktivistima ‘da si svjedodžbama obrišu onu stvar’

Inicijativa Hrvatska može bolje u petak ujutro na Markovom trgu dočekivala je saborske zastupnike i dijelila im Svjedodžbe o završnom ispitu – ocjena na završnom ispitu je ‘nedovoljan (1)’, zalaganje ‘sramotno (0)’, dok u rubrici vladanje stoji ‘nepopravljivo’.

U svjedodžbu, kažu aktivisti, nisu unijeli broj neopravdanih izostanaka jer bi ih bilo previše.

“Mi građani i građanke RH svjedočimo nemaru, neodgovornosti, neradu i bahatosti ove parlamentarne većine, Vlade i ministra Predraga Šustara koji su u političkoj godini 2015./2016. iskazali krajnji prezir prema Cjelovitoj kurikularnoj reformi, obrazovanju i budućnosti Hrvatske. S obzirom na već dodijeljeni ukor na prosvjedima ‘Hrvatska može bolje’, koji nije doveo do poboljšanja vladanja, izriče se krajnja pedagoška mjera – isključenje!”, stoji u ‘Svjedodžbi’.

Prilikom dijeljenja ‘svjedodžbi’, zastupnik Domoljubne koalicije Stevo Culej Stiv je aktivistima poručio da si ‘s tim obrišu onu stvar’.

Stevo Culej je zastupnik HDZ-a. Inače je izabran na listi u V. izbornoj jedinici.

svjedodžba2

Na službenim stranicama Sabora navedeno je samo kako je završio srednju strukovnu školu u Vinkovcima te da je po struci bravar i policajac.

Foto: Twitter: Hrvatska može bolje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari