NEDOVOLJAN IZ VLADANJA! Dijelili zastupnicima svjedodžbe, a HDZ-ovac im poručio: ‘Obrišite onu stvar s tim’

Idi na originalni članak

Nakon što je ministrica Bernardica Juretić poručila novinarima ‘da crknu’, danas je zastupnik Stevo Culej Stiv kazao aktivistima ‘da si svjedodžbama obrišu onu stvar’

Oglas

Inicijativa Hrvatska može bolje u petak ujutro na Markovom trgu dočekivala je saborske zastupnike i dijelila im Svjedodžbe o završnom ispitu – ocjena na završnom ispitu je ‘nedovoljan (1)’, zalaganje ‘sramotno (0)’, dok u rubrici vladanje stoji ‘nepopravljivo’.

U svjedodžbu, kažu aktivisti, nisu unijeli broj neopravdanih izostanaka jer bi ih bilo previše.

“Mi građani i građanke RH svjedočimo nemaru, neodgovornosti, neradu i bahatosti ove parlamentarne većine, Vlade i ministra Predraga Šustara koji su u političkoj godini 2015./2016. iskazali krajnji prezir prema Cjelovitoj kurikularnoj reformi, obrazovanju i budućnosti Hrvatske. S obzirom na već dodijeljeni ukor na prosvjedima ‘Hrvatska može bolje’, koji nije doveo do poboljšanja vladanja, izriče se krajnja pedagoška mjera – isključenje!”, stoji u ‘Svjedodžbi’.

Prilikom dijeljenja ‘svjedodžbi’, zastupnik Domoljubne koalicije Stevo Culej Stiv je aktivistima poručio da si ‘s tim obrišu onu stvar’.

Stevo Culej je zastupnik HDZ-a. Inače je izabran na listi u V. izbornoj jedinici.

Na službenim stranicama Sabora navedeno je samo kako je završio srednju strukovnu školu u Vinkovcima te da je po struci bravar i policajac.

Foto: Twitter: Hrvatska može bolje

Exit mobile version