SRETAN EPILOG

Neobična intervencija HGSS-a: ‘Hodali smo 45 minuta, našli ga u dubokoj jami, nestao je prije 21 dan!’

HGSS

Radni vikend je iza članova HGSS stanice Makarska

Još jedan radni vikend je iza članova HGSS stanice Makarska. Kako su otkrili na svojim društvenim mrežama u subotu su sudjelovali u osiguranju dvije utrke Dalmacija ultra traila, gdje je 12 članova stanice strateški raspoređeno na dijelu dionice DUT-a koji prolazi područjem od Dubaca do Makarske kako bi intervenirali u slučaju potrebe.

U nedjelju su četiri člana HGSS stanice Makarska sudjelovala na osiguranju spektakla na dnu presušenog Modrog jezera u Imotskom gdje se održavala utakmica između ekipa Vukodlaka i Vilenjaka. Oba osiguranja protekla su bez intervencija.

A nakon ovih događaja, na red je došla i jedna intervencija.

“Tokom jutra dobivamo i dojavu od lovaca sa područja Dugih njiva kod Vrgorca kako je lovački pas, koji je nestao prije 21 dana, pronađen u 12 metarskoj jami blizu zaseoka Čulavi. Na teren su se uputila 2 člana stanice te su nakon 45 minuta hoda od najbliže prometnice došli do jame iz koje su uspješno spasili nesretnu ali razigranu kujicu te je predali vlasniku, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari