ISTRAGA U TIJEKU

Nepoznati počinitelj telefonom zaprijetio da će ubiti Plenkovića i ostale članove Vlade

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković u Dubrovniku je komentirao izvješće SOA-e pa spomenuo napad Andreja Bezuka na Vladu.

Za sada nepoznata osoba jutros je nazvala i zaprijetila da će ubiti premijera i ostale članove Vlade, doznaje RTL Danas iz pouzdanog izvora. Istraga je u tijeku, policija traži počinitelja, a pred Banskim dvorima su duge cijevi.

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković u Dubrovniku je komentirao izvješće SOA-e pa spomenuo napad Danijela Bezuka na Banske dvore.

“Taj mladi čovjek je to napravio zbog ozračja u kojem je odrastao. Netko mu je dao oružje, netko ga je naučio pucati i netko je kod njega izazvao onaj voljni moment koji je najbitniji. Imali smo sreću da on nažalost nije uspio u svojoj nakani”, rekao je pa dodao da je jutros stigla prijetnja njemu i članovima Vlade.

“To se događa stalno”, rekao je premijer.

Podsjetimo, u listopadu 2020. godine Danijel Bezuk iz automatske puške pucao je na Banske dvore. Tog dana, 12. 10. 2020. Bezuk je u 8:06 dotrčao na Markov trg, ispalio rafal na zgradu Vlade i pri tom policajca Oskara Fiurija koji je stajao na ulazu pogodio s četiri metka. Njegovo tijelo pronađeno je 24 minute nakon pucnjave u Ulici Jabukovac, manje od dva kilometra od mjesta napada, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari