PREMIJER NIJE HTIO OTKRITI

NESLUŽBENO: Oleg Butković dolazi na mjesto potpredsjednika Vlade kada ode Marić

PIXSELL

Butković je jedan od preostalih troje ministara koji su od početne postave Vlade ostali uz premijera

Premijer Andrej Plenković na jednoj konferenciji za medije nakon ostavke Zdravka Marića upitan je o njegovu nasljedniku na mjestu potpredsjednika Vlade, a tada je rekao kako će o svemu izvijestiti javnost, no čini se kako je opet netko “propjevao” kako je komentirao premijer i za informaciju o ostavci ministra financija koju je Plenković očito planirao objaviti kasnije.

Kako naime javlja N1, a kojem je to neslužbeno potvrđeno iz Vlade, na mjesto potpredsjednika Vlade za gospodarstvo doći će Oleg Butković, trenutni predsjednik mora, prometa i infrastrukture.

Odluka bi trebala biti formalizirana idući tjedan kada Marića na mjestu ministra zamijeni Marko Primorac. Premijer je istaknuo kako će to biti učinjeno u idući petak.

Podsjetimo, Butković je jedan od preostalih troje ministara koji su od početne postave Vlade ostali uz premijera. Tu su još Nina Obuljen Koržinek i Tomo Medved, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari