STRAVIČAN SLUČAJ U PULI

‘Nismo fanatici’: Vlasnik kuće u kojoj je živio preminuli dječak (15) je predsjednik udruge Vaišnavsko društvo

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Vlasnik kuće tvrdi da nitko nije znao da je dječak bolestan

U Puli je srijedu preminuo dječak (15), a njegovi su roditelji uhićeni i osumnjičeni za nebrigu i zanemarivanje djeteta.

Sumnja se da roditelji mjesecima nisu odveli dijete liječniku iako je bilo bolesno, već su liječničku pomoć zatražili tek ove srijede kad se njegovo zdravstveno stanje toliko pogoršalo da mu liječnici više nisu mogli pomoći.

Povezani VIDEO:

Roditelji su pripadnici vjerske udruge Vaišnavsko društvo. Žive u kući s još članova udruge. Vlasnik kuće u kojoj svi žive tvrdi da nitko, pa ni roditelji, nije znao da je dječak bolestan.

“Ne osjećam se odgovorno. Meni je samo teško jer da sam i malo znao sigurno bih poduzeo nešto. Nitko ne može optužiti nekoga, ako ne znate točno o čemu se radi. Ima toliko stvari, toliko bolesti koje se pojave i otiđu iznenada. Ne možemo tek tako nekoga optužiti da je netko neodgovoran, da se netko bahato ponaša, da se ne brinu o prehrani i tako dalje”, rekao je predsjednik udruge Vaišnavsko društvo za 24 sata.

Opisao je što se tog dana događalo u kući u trenutku kada je stigla hitna pomoć.

“Kad je došla prva pomoć, kad su pokušali pokušali reanimirati malog, bilo ih je troje liječnika ja mislim. Majka je bila tu i još jedan naš član uz njega. Mi nismo mogli nikako pomoći tu. Jedino što smo mogli je izmoliti koju molitvu za njegovu doborbit”, objašnjava predsjednik udruge.

On tvrdi da nitko nije znao da je dijete bolesno tri mjeseca.

“On je išao redovito u školu, ako su znali to u školi zašto nisu obavijestili roditelje”, rekao je.

Mi nismo nikakvi fanatici niti sekta, ovo nije neka crna magija, dodao je.

Roditelji su privedeni sucu istrage koji im je odredio mjesec dana istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, prenose RTL Vijesti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views