NISU SE SUSRELI Župan Komadina nije znao da premijer dolazi u Kastav

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina nije nije znao za dolazak premijera Zorana Milanovića na kastavsku manifestaciju Belu nedeju, a da je znao netko iz županije bi umjesto njega došao u Kastav pošto je on bio na SDP-ovom skupu Rabu.

Župan Komadina je to rekao dana odgovarajući na pitanje novinara kako to da jučer nije bio na Beloj nedeji u Kastvu.

„Naravno da mi kao i svi znamo da je Bela nedeja, imamo raspored događanja, ali ja osobno, ne znam za kolegu Obersnela, nisam imao informaciju o dolasku premijera, ni iz njegovog ureda, ni od organizatora Grada Kastva. Da sam i imao, a osobno ne bi mogao biti u Kastvu jer sam jučer bio na Rabu na konvenciji SDP-a, osnivačkoj konvenciji Raba nakon provedenih izbora, ali da smo imali informaciju, sigurno da bi netko od zamjenika ili predsjednik skupštine bili gore“, rekao je Komadina a prenosi Hina.

Predsjednik Vlade Zoran Milanović u nedjelju je bio u Kastvu na sajmu mladog vina Bela nedeja. To je tradicionalni trodnevni sajam, na kojemu se među ostalim nudi i kuša mlado bijelo vino, tj. autohtona kastavska „belica“.

Župan Zlatko Komadina i suradnici danas su na redovitoj tjednoj konferenciji za novinare izvijestili o planu davanja 41 koncesije za obavljanje djelatnosti primarne zdravstvene zaštite u županiji za sljedeće četverogodišnje razdoblje, o financiranju programa produženog boravka za učenike putnike i drugim temama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari