POTICAJ ZA NEODLUČNE

Njemačka lutrija dijeli srećke za cijepljene: Moguće je osvojiti više od milijun eura!

Foto: Unsplash

Kao i u drugim zemljama i u Njemačkoj je pao ritam cijepljenja iako je još uvijek velik broj necijepljenih.

U želji da potakne neodlučne i potpomogne kampanju cijepljenja koju provodi federalna vlada, Lotto24AG dat će srećke za izvlačenje milijunske nagrade svim osobama koje su cijepljenje ili se cijepe barem prvom dozom do kraja rujna, pišu Vijesti.hr

Moguće je osvojiti više od milijun eura: 250.000 odmah plus dodatnih 5000 € na mjesec idućih 15 godina.

“Svi mi u Njemčakoj želimo isto: zimu bez restrikcija i siguran svakodnevni život s prijateljima i obitelji, rekla je menadžerica u Lotto24, Marianna Herno. Dodala je da istraživanja pokazuju da je četvrtina necijepljenih jednostavno neodlučna. “Svojom kampanjom želimo im dati dodatni poticaj da se cijepe”, kazala je Herno.

Pravo sudjelovanja imaju svi koji su se cijepili ili se do kraja rujna cijepe bar jednom dozom. Svi imaju pravo na samo jednu besplatnu srećku koja im može donijeti više od milijun dolara. Moraju biti stariji od 18 i ako budu sretni dobitnici, moraju predočiti dokaz o cijepljenju.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari