VELIKA AKCIJA

Noćni klubovi u inat Stožeru otvaraju vrata! Evo gdje ćete se sve moći zabaviti ovaj vikend

Ilustracija/Pixsell

Vlasnik disko kluba kazao je kako su oni ‘na kraju ispali krivci za sve’

Udruga Glas poduzetnika i članovi Inicijative barova i noćnih klubova upozoravaju već danima nadležne institucije kako će, zbog epidemioloških mjera na snazi, doći do potpunog zatvaranja preko 1000 objekata te otpuštanja radnika.

Iz tog razloga, noćni barovi i klubovi organizirali su akciju “5 sati naprijed, 25% nazad” tijekom koje će, 11. i 12. rujna, biti otvoreni od 19 sati do ponoći.

Mjera ograničenja rada do ponoći je produljena i najavljeno je kako će se produžiti sve do kraja godine. Zbog toga su se mnogi noćni klubovi odlučili, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, otvoriti ovaj vikend svoja vrata.

FOTO: Udruga Glas poduzetnika

“Cilj nam je otvoriti klubove u vremenu u kojem smijemo raditi, za ljude koji nas podržavaju te  poslati poruku kako mi nismo širitelji virusa kao što nas se stigmatizira. U petak je točno 28  dana od zabrane rada, broj oboljelih ne pada, a ministar produžuje mjere.

Mi smo na kraju ispali krivci za sve, bez obzira na to što smo se pridržavali mjera. Ne bunimo se zbog postavljenih pravila, držanja razmaka, mjerenja temperature i slično, sve to možemo ispoštovati, samo tražimo da nam se dopusti da radimo. Pozivam sve koji nas podržavaju da posjete klubove koji su dio akcije u petak i  subotu”, izjavio je Božidar Bulić, vlasnik disko kluba.

I.Š/Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari