MANDAT MU TRAJAO KRATKO

Nova akcija USKOK-a! Uhićen bivši HDZ-ov zastupnik i gradonačelnik Otoka Josip Šarić

Idi na originalni članak

Mandat mu je trajao vrlo kratko, od 16. svibnja do 20 rujna ove godine, a došao je kao zamjenik Marina Piletića

Oglas

Uhićen je bivši HDZ-ov zastupnik i gradonačelnik Otoka, Josip Šarić.

Šariću je 20. rujna završio mandat nakon što je podnio ostavku.

Josip Šarić rođen je 1. lipnja 1968. godine u Otoku. Završio je Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Mandat mu je trajao vrlo kratko, od 16. svibnja do 20 rujna ove godine. Došao je u Sabor kao zamjenik Marina Piletića. HDZ-ovac je podnio ostavku 20. rujna. Bio je i potpredsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost te član Odbora za pomorstvo, promet i infrastrukturu.

Danas.hr je nedavno pisao kako je Josip Šarić jedan od zastupnika koji su ugovorili najam stana s privatnicima umjesto da je iskoristio pravo na državni stan. Ipak, čini se da mu neće trebati.

U tijeku su uhićenje i provođenje hitnih dokaznih radnji

Uhićenje i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje po nalogu USKOK-a provodi Policijska uprava Vukovarsko-srijemska.

Navedene radnje provode se na području Slavonije i Zagreba protiv osobe za koju se osnovano sumnja da je počinila koruptivno kazneno djelo.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost, piše Danas.hr.

Uskoro više…

Exit mobile version