STARI SMJEŠTAJ

Novak Đoković vraćen u smještaj za imigrante; Čeka se izvjestan rasplet

Marko Dimic/PIXSELL

Novak Đoković ipak neće odluku suda dočekati na tajnoj lokaciji nego u već dobro mu poznatom Hotelu Park u Melbourneu gdje su smješteni ostali migranti koji čekaju vizu za Australiju

Nakon što mu je Australija ponovo odbila vizu, Novak Đoković poslije novog saslušanja vraćen je u pritvor rano jutros po srednjoeuropskom vremenu. Vrijeme do konačne presude provest će u istom onom  hotelu Park u kojem je proveo prvih nekoliko dana nakon sljetanja. To znači da će Đoković još jedanput prenoćiti u tom hotelu jer je objava konačne odluke predviđena u 9:30 ujutro po lokalnom, odnosno večeras u 23:30 po srednjoeuropskom vremenu.

Snimili su ga u automobilu pri dolasku u Carlton, gdje se dotični hotel nalazi. Nosio je zeleni donji dio trenirke, vestu i bijelu zaštitnu masku te djelovao smireno i staloženo, javlja australski The Age. Pred hotel je stigao oko 15:30 po lokalnom vremenu.

Ispred hotela Park nalazi se skupina prosvjednika, ali ne zbog tenisača, nego zbog ostalih imigranata koji su pritvoreni na istome mjestu dok čekaju odluku o azilu.

Istovremeno se u Melbourne Parku, poprištu Australian Opena, pred Rod Laver Arenom okupilo oko 200 prosvjednika. Ni to nisu konkretno Đokovićevi pristaše, nego antivakseri koji njegov slučaj koriste u borbi za svoja prava, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari