PLJUŠTE OPTUŽBE

Nove optužbe na račun humanitarki! Javila se i njihova suradnica: ‘Prevarile su i mene’

Idi na originalni članak

Spomenute organizatorice su bez komentara i za sutra najavljuju izjavu njihova odvjetnika Veljka Miljevića

Oglas

Nakon što je Danas.hr jučer objavio ozbiljne optužbe udruga za prerano rođenu djecu i žene oboljele od raka na račun organizatorica humanitarnih revija – javila se i njihova suradnica.

I ona tvrdi: Hana Tabaković Baksa i Iva Loparić Kontek prevarile su i mene. Istodobno, Danas.hr je u posjedu još uplatnica izlagača i dizajnera koji su novac uplaćivali na privatni račun.

Spomenute organizatorice su bez komentara i za sutra najavljuju izjavu njihova odvjetnika Veljka Miljevića.

“Ako si cijeli event radila radi nekih šest aparata koji koštaju tisuću eura… Na kraju se ispostavila da ti aparati nisu uopće kupljeni, nego im je firma donirala aparate i još uplatila keš. Sad bih vas lagala, 500-600 eura kotizacije, odnosno donacije za udrugu”, poručila je bivša suradnica u organizaciji projekta City Modus Kristina Kovačević Hitrec.

Na pitanje kolika je mogla biti ukupna zarada od eventa, Kovačević Hitrec kaže da ne može znati točno, ali pretpostavlja da se radi o cifri od oko 40.000 eura minimalno.

VIDEO Kleveta ili istina: Organizirale humanitarke, a iza svega stoji prijevara?

Spomenute organizatorice su bez komentara i za sutra najavljuju izjavu njihova odvjetnika Veljka Miljevića, piše Danas.hr.

Exit mobile version