AFERA JANAF

NOVI DETALJI Kamere snimile muža tužiteljice kako u podrum odnosi torbe s novcem!

Foto: Marko Prpić/Davorin Visnjic/PIXSELL

Izjavio je da je riječ o novcu koji je stekao nasljedstvom od bogatih bliskih rođaka i prodajom udjela u tajnom društvu

Zamjenica zagrebačkoga županijskog državnog odvjetnika Mirela Alerić Puklin, čiji je suprug Goran Puklin osumnjičen da je sakrio 4,5 milijuna kuna uhićenom direktoru Janafa Draganu Kovačeviću, sama je zatražila svoje razrješenje.

Međutim, tvrdi da novac doista nije Kovačevićev, kako to sumnja USKOK, nego njezina supruga. Isto tvrde i njezin suprug i sam Kovačević, koji su u ovom najnovijem proširenju istrage osumnjičenici.

Na ispitivanju pred tužiteljima, osim što je porekao da je skrivao Kovačevićev novac i izjavio da je riječ o novcu koji je stekao nasljedstvom od bogatih bliskih rođaka i prodajom udjela u tajnom društvu čiji je bio član, Puklin nije htio odgovarati na pitanja tužitelja. Ono što su tužitelji primijetili prateći Kovačevića i Puklina 16. rujna uoči Kovačevićeva uhićenja jest da je Goran Puklin pazio da izbjegne kamere videonadzora u zgradi u Adžijinoj u kojoj je s Kovačevićem bio susjed.

Međutim, nije računao da ga je, osim tajne policijske pratnje, snimila i nadzorna kamera u liftu. Snimka s te kamere pokazuje Gorana Puklina kako u više navrata dolazi i odlazi i spušta se u podrum s dvjema crnim torbama i plavom ukrasnom vrećicom, ali i vraća se bez njih bit će krunski dokaz tužiteljstva da je Puklin u torbama nosio Kovačevićev, a ne vlastiti novac, piše Jutarnji list.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari