NOVA PODRHTAVANJA

Obitelj iz Kostajnice nakon dva nova potresa: ”Strah nas je. Gubimo lagano živce…”

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

”Izišli smo van u auto da dijete može mirnije spavati i da supruga bude mirnija, ali tek što smo se malo ‘opustili’, opet nas je treslo…”

Hrvatska se i jutros trese od potresa.

Tijekom noći, poslije 4 sata ujutro, građane je probudio potres magnitude 3,5, a potom je i u 7.59 sati bio još jedan jačine 4,2 stupnja s epicentrom kod Petrinje.

Sa svojim dojmovima o jutrošnjim potresima za RTL.hr javio se muškarac iz Hrvatske Kostajnice.

“Jutros oko 04.25 nas je treslo u Hrvatskoj Kostajnici. Nije bilo dugo i jako, ali od straha, spavamo s jednim okom otvorenim, pa osjetimo i najmanje podrhtavanje”, napisao nam je čitatelj.

“Izišli smo van u auto da dijete može mirnije spavati i da supruga bude mirnija, ali tek što smo se malo ‘opustili’, opet nas je treslo nekoliko sekundi i osjetilo se dobro. Ne znamo dokad će i koliko trajati, ali već nas je sve strah i gubimo lagano živce od straha i ne znamo koliko je sigurno biti u kući”, dodao je čitatelj.

“Ovaj put nam ništa nije stradalo, ali u prvom potresu su nam srušena oba dimnjaka i oštećen krov. Krov smo sanirali da kuća ne kisne, a dimnjaci će čekati neka bolja vremena”, zaključio je čitatelj iz Hrvatske Kostajnice.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari