NESTAO U UTORAK

OBITELJ MOLI POMOĆ! Iz Labina nestao 17-godišnji Goran Šime Stipanov, od utorka mu nema ni traga ni glasa

Foto: Glas Istre

U utorak poslijepodne nestao je 17-godišnji Goran Šime Stipanov

O nestanku sina javnost je obavijestio otac Marko Stipanov na društvenim mrežama tražeći pomoć u njegovom pronalasku, piše Glas Istre.

Kako je napisao, Goran Šime ima 17 godina i posljednji je put viđen u Labinu u utorak 24. kolovoza, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Prema riječima mame Sandre, sin joj je nestao u Labinu, posljednji put je viđen oko 18 sati, porukom se javio prijateljima isti dan oko 22 sata i potom više ništa. Sada bi već mogao biti bilo gdje, a dojave stižu s raznih strana iako niti jedna provjera nije donijela željeni rezultat.

U trenutku nestanka na sebi je imao crnu majicu, kratke hlače i japanke, a nosio je i mali ruksak. Međutim, sa sobom nije ponio niti dokumente niti novac, a iako su mu roditelji uplatili nešto na račun, novac nije podizan.

Kako se Goran Šime Stipanov još uvijek nije javio, ukoliko ga je netko vidio ili ima bilo kakve informacije o njemu, roditelji mole da se svaka informacija dojavi policiji na broj 192, mami Sandri na broj 091/763-7236 ili tati Marku na broj telefona 098/966-2622, piše Glas Istre.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari