OČEVID NA JARUNU

Očevidac pada objekta: ‘Da je palo na zgradu bilo bi mrtvih, metar i pol samo iznosi krater’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Policija je na terenu i očevid je u tijeku. Upravo proširuju područje očevida i policijskim trakama dodatno zagrađuju područje.

“Krater je ogroman, sigurno jedan i pol metar, da je to grunulo u neku zgradu, sigurno bi bilo mrtvih”, rekao je za RTL.hr jedan od očevidaca pada bespilotnoj letjelice na području zagrebačkog Jaruna za koju se već sad sumnja da se radi o tipu Tu-141 Strizh, prenose RTL Vijesti.

Ravnateljstvo civilne zaštite pak tvrdi, krater je i veći. Njegov promjer iznosi tri metra i dubine jedan metar. Podsjetimo, sinoć su na terenu bile policijske i vatrogasne snage koje su osigurale teren pada letjelice, a pronašli su i dva padobrana. Letjelica je pala sinoć na području Jarunske ulice bb u blizini studentskog doma.

VIDEO DANA:

Trenutačno policija radi očevid, široko su ogradili nekoliko pozicija i razvukli policijske trake te upravo proširuju područje očevida te dodatno šire područja kojima građani ne mogu pristupiti. Na terenu je desetak policijskih službenika s nekoliko vozila.

“Oštećeno je puno vozila, stakla su raspršena, kao da su popucala nakon neke eksplozije, krš i lom. Smrvljen je beton, to nije mala stvar. Govorim, da je palo na neki objekt, bilo bi ljudskih žrtava”, govori očevidac s kojim smo razgovarali.

Iz policije su za sada izvještili da nema informacija o ozlijeđenima te poručili i kako nema razloga za uznemirenost građana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari