ZA NOVAC

ODVRATNO! Majka prodavala pedofilu gole fotografije i videozapise svoje kćerke (10)

Foto: Unsplash

Facebook je pribavio identifikacijske podatke i cjelokupan sadržaj komunikacije između profila kojima su se koristili

Županijsko državno odvjetništvo protiv podignulo je optužnicu protiv 38-godišnjakinje iz Bjelovara i 55-godišnjaka s područja Koprivnice, prenose Vijesti.hr.

Sumnja se da je 55-godišnjak u svibnju i studenom 2019. godine, u cilju zadovoljenja spolnog nagona, putem Facebooka, koristeći različite profile, zatražio od 38-godišnjakinje da mu pošalje sliku i videosnimku 10-godišnje kćeri bez odjeće.

Ona mu je doista ”messengerom” poslala fotografiju i video “na kojima su bili vidljivi obnaženi intimni dijelovi tijela djeteta”, čime su počinjena kaznena djela iskorištavanja djece za pornografiju, piše portal Danica.hr.

Županijsko državno odvjetništvo zatražilo je međunarodnu pravnu pomoć SAD-a, tražeći od Facebooka pribavljanje identifikacijskih podataka i cjelokupan sadržaj komunikacije između profila kojima su se koristili optuženi.

Čini se kako je Facebook na koncu odgovorio na taj zahtjev te se ispostavilo kako postoji više snimaka gole djevojčice, a ne samo jedna. Sumnja se i kako je majka naplaćivala te snimke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari