ISPRIKA ILI OPRAVDANJE?

Oglasio se bešćutni konobar koji je zlostavljao stranog radnika: “Želim razjasniti situaciju…”

Idi na originalni članak

Na snimci se vidi da je sve pomno isplanirano jer je snimanje počelo i prije nego što je konobar otvorio vrećicu s hranom, a u dok dostavljač otvara svoju torbu, konobar se smije u kameru

Oglas

Prethodno smo objavili video koji kruži društvenim mrežama, a na kojoj jedan konobar u Zadru praktički ciljano zlostavlja stranog radnika.

On mu je kao dostavljač donio hranu, ali je ovaj bio nezadovoljan zbog isporuke narudžbe.

Zaposlenik je dostavljača, kad ga je opsovao, izbacio van i odbio platiti naručenu hranu. Na kraju mu je na lošem engleskom rekao “vrati hranu u svoju zemlju i jedi ovo smeće”.

“Pogledajte okrutnost i zlobu ovog konobara koji ga je ovako javno ponizio i objavio na svom TikTok i Instagram profilu. Pomno planiran video sa snimateljem sa strane. Sutra ovaj dostavljač može biti vaša kći ili sin. Pa da se jedan konobar ovako odnosi prema ljudskom biću”, napisao je autor videa objavljenog na Redditu.

Na snimci se vidi da je sve pomno isplanirano jer je snimanje počelo i prije nego što je konobar otvorio vrećicu s hranom, a u trenutku dok dostavljač otvara svoju torbu, konobar se smije u kameru. Ni otvaranje vrećice nije baš uobičajeno…

Nedugo nakon objavljenog videa uslijedila je isprika prozvanog konobara. Kako piše Zadarski.hr, posuo se pepelom.

“Pozdrav svima, želim razjasniti situaciju oko dostave hrane. Frustracija je bila reakcija na činjenicu da su mi nekoliko puta narudžbe bile nepotpune (zadnja 3 dana za redom), i to isključivo kad ih je dostavljao strani radnik, dok su domaći dostavljači uvijek sve doveli kako treba. Nije mi važno tko dostavlja, već samo da dobijem ono što sam naručio. Reakcija nije bila motivirana ničim osim nezadovoljstvom zbog loše usluge. Poštujem svakog radnika, ali mislim da je fer očekivati profesionalnost, bez obzira na to tko obavlja posao. Isto tako bih želio navesti da lokal nema nikakve veze s reakcijom. Lijep pozdrav”, napisao je konobar nakon što su ga svi napali na raznim društvenim mrežama, prenosi Net.hr.

Exit mobile version