"MOLIM SVE GRAĐANE..."

‘On ima samo 7 godina’: Nestala tri dječaka u Zagrebu! Očajna majka moli za pomoć

Idi na originalni članak
Facebook

Ivan je visok oko 130 centimetara, a na sebi ima plavu duksicu, sivu trenirku i sive tenisice na čičak

Oglas

Društvenim mrežama se širi apel majke Jelice Grac koja je u potrazi za svojim sedmogodišnjim sinom Ivanom.

Obitelj živi u zagrebačkom naselju Novi Jelkovec, a dijete je posljednji put viđeno u utorak u 14 sati.

“One se danas popodne otišao igrati s dva prijatelja. Oni imaju 10 godina. Ivan se inače uvijek javi i često svrati kući pa se opet ode igrati. No, danas se nije vratio. Kontaktirala sam i roditelje od prijatelja s kojima je otišao, ali ni oni se nisu vratili. Posljednje što smo čuli od jednog dečkića iz naselja je da ih je vidio kako su oko 14.30 sati ušli u autobus koji vozi za Glavni kolodvor. O svemu smo obavijestili i policiju. Ovim putem molim sve građane da jave policiji ako ih negdje vide”, ispričala je za RTL.hr Ivanova majka Jelica Grac kroz suze.

Ivan je visok oko 130 centimetara, a na sebi ima plavu duksicu, sivu trenirku i sive tenisice na čičak, piše Sanja Petrović za RTL Vijesti.

NAJNOVIJE: Ubrzo nakon objave na našim portalima, ljudi su počeli javljati gdje su vidjeli dječake. U cijeli slučaj su se uključili i susjedi koji su također nudili pomoć.

“Hvala svima koji su se javili i koji su reagirali. Hvala i vama što ste objavili i pomogli. Dječaci su dobro i to je najvažnije”, opet je kroz suze komentirala majka, ali ovaj put su to bile suze olakšanja, javlja RTL!

Exit mobile version