ONI SU ZAPLIJENILI 100 KG KOKAINA! Policijskim službenicima iz PU primorsko-goranske godišnja nagrada MUP-a

Godišnja nagrada im je dodijeljena za stručno i profesionalno pokretanje složenog i dugoročnog međunarodnog kriminalističkog istraživanja „NANA“

U petak, 28. rujna u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ u Zagrebu održana je svečana akademija u povodu obilježavanja Dana hrvatske policije i njenog zaštitnika, svetog Mihovila. Na svečanosti su ministar unutarnjih poslova, Davor Božinović i glavni ravnatelj policije, Nikola Milina uručili 23 nagrade policijskim službenicima, koji su se u posljednjih godinu dana posebno istaknuli svojim radom, trudom i zalaganjem.

Među nagrađenima koji su dobili godišnju nagradu MUP-a za skupinu su i policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske: Hari Brnad, Dražen Beović, Marin Šnobl, Nina Mijolović, Tomislav Gašparović, Emina Herceg, Jozo Bendra i Sandi Majer.

Godišnja nagrada im je dodijeljena za stručno i profesionalno pokretanje složenog i dugoročnog međunarodnog kriminalističkog istraživanja „NANA“.

Svojim sistematskim i nadasve zajedničkim pristupom radu razriješili su više teških kaznenih djela iz tzv. „tamne zone“ kriminaliteta, dali dodatni doprinos javnom predstavljanju policije i povećanje ugleda policije u cijelosti i zaplijenili 100 kg kokaina.

Valja spomenuti da su u navedenoj skupini istu nagradu dobili i Dražen Rastović, Tomislav Štambuk i Ivica Šestak iz Uprave kriminalističke policije MUP-a.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari