ZIMSKI UVJETI NA CESTAMA

OPREZ AKO PUTUJETE U ISTRU: I na Istarskom ipsilonu vladaju zimski uvjeti vožnje

Photo: ILUSTRACIJA/Goran Kovacic/PIXSELL

Iz Bina Istre, tvrtke koja upravlja prometnicom Istarski ipsilon danas su uputili upozorenje vozačima koji putuju iz Istre u smjeru Rijeke da na toj dionici pada snijeg i da vladaju zimski uvjeti vožnje.

Portal IstraIN javlja da od jutros od 9 sati pada obilan snijeg na dionici od Lupoglava do Matulja koji otežava normalno prometovanje. – Pripremili smo se za ove uvjete, trenutno pada snijeg na dionici Lupoglav-tunel Učka te s Kvarnerske strane do Matulja, mobilizirali smo 10 kamiona opremljenih posipačima i ralicama kako bi našim korisnicima osigurali što sigurnije prometovanje.

Ipak, riječ je o izvanrednim okolnostima, pada obilan snijeg i niska je temperatura te stoga pozivamo vozače da ne kreću na put bez zimske opreme tj. zimskih guma – poručuje David Stankić, rukovoditelj službe sigurnosti Bina Istre.

Zastoja u prometu za sada nema, potvrđeno je iz istog izvora, no pojačan oprez, ali i zmimska oprema ipak su potrebni, prenosi Morski.hr

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari